Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 4 rooms apartment of 94 m² in Malmö Möllevångsgatan 29 C Malmö 214 20

Property type Apartment
Size 94 m2
Rooms 4
Rent 13.166 kr.

4 rum och kök Möllevångsgatan 29 C Malmö 214 20


På sjunde våningen med hiss och balkong ut mot den trevliga gården!
Lägenheten renoverades 2020.
Åk upp till sjunde våningen och låt dig välkomnas av en rymlig hall där avhängningsmöjligheterna är generösa. Längre ner i hallen finns även en klädkammare för förvaring. På golvet ligger ett charmigt parkettgolv som är genomgående i bostaden.
På höger sida av hallen ligger en gäst-wc med mörk klinkers på golvet och vitmålade väggar. Här består utrustningen av wc, kommod, tvättmaskin och torktumlare. På andra sidan hallen ligger badrummet som är rymligt med grå klinkers och vitkaklade väggar. Här består utrustningen av dusch med duschdörrar, kommod och handdukstork (el). Samt vardagslyx i form av tvättmaskin och torktumlare. Vidare erbjuder lägenheten tre bra sovrum med garderober och plats för en större säng.
Längst ner i hallen ligger det stilfulla köket som kommer från med vita luckor. Köket som är utformat för effektivitet med generösa arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter i de vita köksluckorna. Här har du en fullutrustad maskinpark med bland annat mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns även plats för ett större matbord intill fönstret för trevliga middagar.
De sociala ytorna hittar du i vardagsrummet som inbjuder till att inreda med soffgrupp och övrigt möblemang. Här möter de ljusa väggarna parkettgolvet på ett stilfullt sätt och de stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den trevliga balkongen, där du kan njuta av frisk luft.
Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!
Värme, vatten, kabel-tv (basutbud) ingår i hyran. El, internet och hemförsäkring tecknas av hyresgäst.
Förråd tillhör lägenheten. Gemensam tvättstuga finns.
Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan. För mer info om vår uthyrningspolicy hittar ni på Hom.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.
Hyran avser 2024 års hyresnivå.

Case number 1777298