Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

Rent 3 rooms apartment of 62 m² in Borås - Sjöbo Ekängsgatan 44 Borås - Sjöbo sweden

Property type Apartment
Size 62 m2
Rooms 3
Rent 9.289 kr.

Ekängsgatan 44


Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året får du 1 500kr/mån i rabatt och andra året får du 750kr/mån i rabatt.  Ordinarie hyra är 9 289kr/mån! Välkommen till en fin lägenhet med 3 rum och kök i populära Sjöbo! Lägenheten renoverades 2018 och har moderna bekvämligheter för en enklare vardag. Köket har diskmaskin, inbyggnadsmicro samt plats för matgrupp och trevliga familjemiddagar. Badrummet är helkaklat med golvvärme samt kombimaskin. Det finns bra förvaringsutrymme i form av garderober i sovrum. Lägenheten ligger på våning 3 av 4 och erbjuder en balkong med fin utsikt.
I Sjöbo har du nära förskolor, skolor samt affärer och andra näringsverksamheter. Förbindelserna är goda, både kollektivtrafiken samt med bil tar du dig enkelt till och från området. Dessutom är det nära till skog och fina promenadstråk. Här ligger busshållplatsen strax intill och det är gångavstånd till matbutik. Den angivna hyran är enligt 2024 årshyresnivå.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!



Information

Balkong Elektroniskt passagesystem Förråd på vind Hel kyl & frys rostfri Kabel-tv basutbud ingår Kombinerad Tvättmaskin och Torktumlare Säkerhetsdörr Vatten Ingår Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Case number 1713333