Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

Rent 3 rooms apartment of 76 m² in Borås - Hässleholmen Marklandsgatan 23 Borås - Hässleholmen sweden

Property type Apartment
Size 76 m2
Rooms 3
Rent 8.999 kr.

Marklandsgatan 23


Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året får du 1 500kr/mån i rabatt och andra året får du 750kr/mån i rabatt.  Ordinarie hyra är 10 499kr/mån! Välkommen till en rymlig lägenhet med 3 rum och kök på 75,5 kvadratmeter! Lägenheten renoverades sommaren 2021 och har det bekvämligheter du kan tänka dig. Här får du ljusinsläpp från två väderstreck som fyller lägeneheten med härligt dagsljus. Köket har diskmaskin, inbyggnadsmicro samt plats för matgrupp. Badrummet är helkalkat med härlig golvvärme, handdukstorkt samt har både tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme finns även i en del av hallen. Lägenheten ligger på våning 1 av 3, en trappa upp och erbjuder en fin inglasad balkong.
I bostadsområdet på Marklandsgatan finns lekplats för barnen att leka på och även fina naturområden. Här bor du nära både förskola, skola, mataffär och det nyrenoverade Hässlehuset som bland annat inrymmer bibliotek, fritidsgård och medborgarservice.  Bussar till centrum avgår med täta mellanrum och du som pendlar har endast ett par minuter tills du är ute på RV40. Den angivna hyran är enligt 2024 års hyresnivå. Varmt välkommen med din intresseanmälan!



Information

Diskmaskin Elektroniskt passagesystem Hel kyl & frys rostfri Inglasad balkong Kabel-tv basutbud ingår Säkerhetsdörr Tvättpelare och gemensam tvättstuga Vatten Ingår Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Case number 1754606