Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

Rent 3 rooms apartment of 66 m² in Borås - Hässleholmen Solvarvsgatan 133 Borås - Hässleholmen sweden

Property type Apartment
Size 66 m2
Rooms 3
Rent 7.945 kr.

Solvarvsgatan 133


Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss.  Första året bjuder vi på 1 500 kronor i månaden och andra året bjuder vi på 750 kronor i månaden. Ordinarie hyra är 9 445kr/mån. Välkommen till en ljus lägenhet med 3 rum och kök på 66 kvadratmeter! Lägenheten renoverades sommaren 2021 och har de bekvämligheter du behöver för en enklare vardag. Här får du ljusinsläpp från två väderstreck som fyller lägenheten med härligt dagsljus. Köket har diskmaskin, inbyggnadsmicro samt plats för matgrupp och trevliga familjemiddagar. Badrummet är helkaklat med golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme finns även i en del av hallen. Lägenheten ligger på våning 2 av 2, två trappor upp pch erbjuder en balkong med fin utsikt.
Här bor du med närhet till stadens utbud, omgivande grönområden och nära till naturen vilket skapar goda förutsättningar för ett trivsamt boende. Goda kommunikationer till Borås stadskärna, ett nät av cykelbanor till stadens alla hörn och kortare gångavstånd till flertalet mataffärer i närområdet. Smidig påfart till R 40 för dig som pendlar till Göteborg eller Jönköping.
Den angivna hyran är enligt 2024 årshyresnivå.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!



Information

Balkong Diskmaskin Elektroniskt passagesystem Förråd I källaren Hel kyl & frys rostfri Kabel-tv basutbud ingår Säkerhetsdörr Tvättpelare och gemensam tvättstuga Vatten Ingår Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Case number 1755095