Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 1-rums lägenhet på 40 m² i Linköping Kunskapslänken 88 Linköping 583 26

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 40 m2
Antal rum 1
Hyra 9 367 kr.

1 rum och kök Kunskapslänken 88 Linköping 583 26


Välkommen till denna ljusa och rymliga etta belägen i attraktiva Vallastaden i Linköping. Lägenheten är perfekt planerad med en öppen planlösning som förenar vardagsrummet och köket, vilket skapar en inbjudande och social atmosfär. I det separata sovrummet kan du forma din egen avskilda plats för nattens vila. I anslutning till sovrummet finns en mysig inglasad balkong där du kan sitta och läsa en spännande bok eller njuta av dagens första kaffekopp.

Vallastaden är en ung och unik stadsdel i västra Linköping, endast ett stenkast ifrån Linköpings Universitet. Här kan du njuta av gröna skogspromenader, fantastisk arkitektur och mysiga rastplatser med bryggor längst med Smedstadsbäcken. Vallastaden erbjuder alltifrån kvarterskrog, vinbar och kafé till auto-mat, grab and go store och frisör. I stadsdelen finns förskola, skola, anpassad grundskola och äldreboende. Med några minuters promenad tar du dig till Djurgården där en stor matbutik väntar.
Se planlösning.
Avvikelse kan förekomma.

I din hyra ingår hushållsel, värme och vatten.

Som en uppskattad del av gemenskapen i Vallastaden får du exklusiv tillgång till Volvo on Demand. Detta medlemskap ger dig möjlighet att hyra en bil närhelst när du behöver den.

Utöver detta får du även tillgång till felleshuset “Inspirationen” som har en samlingslokal med kök och fyra övernattningsrum (varav två är i bruk) samt en växhusdel med odling och sittyta.

Som hyresgäst hos oss på Heimstaden får du tillgång till vår kundservice dygnet runt, vilket innebär att du alltid kan nå oss för akuta ärenden. Vi har även en dedikerad fastighetsskötare till hands för att snabbt och effektivt lösa eventuella problem som kan uppstå i din lägenhet. Som en extra förmån erbjuder vi dig två månaders gratis hemförsäkring.

Referensnummer 1732761