Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 1-rums lägenhet på 36 m² i Linköping Nordengatan 17 Linköping 582 56

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 36 m2
Antal rum 1
Hyra 6 679 kr.

1 rum och kök Nordengatan 17 Linköping 582 56


Välkommen till en härlig hörnlägenhet med fönster i två väderstreck. Här bor du i en modern lägenhet som har allt du behöver för att leva ett modernt vardagsliv. Bostaden har både diskmaskin och en kombinerad tvätt och torkmaskin. I det helkaklade badrummet har du en dusch med glasväggar.

Intill vardagsrummet finns en inglasad balkong som är en perfekt plats för att njuta av en kopp kaffe, läsa en bok eller bara koppla på.

En stor fördel med denna lägenhet är att den ligger nära resecentrum, vilket gör att du smidigt kan ta dig runt i Linköping och andra städer med buss eller tåg. Att bo här innebär också att du har gångavstånd till stadens puls, med restauranger, butiker och kaféer. Runt husknuten har du matbutik så du kan handla till dina goda middagar.

Se planlösning.
Avvikelse kan förekomma. Garageplats finns att hyra i anslutning till fastigheten.

Som hyresgäst hos Heimstaden får du ett bekvämt och serviceinriktat boende. Vi erbjuder kundservice dygnet runt för akuta ärenden och har fastighetsskötare som snabbt hjälper dig om något behöver åtgärdas i lägenheten.

Som nyinflyttad får du två timmars hjälp med att komma i ordning, till exempel med att sätta upp tavlor, för att underlätta din inflyttning. Dessutom bjuder vi på två månaders hemförsäkring för en smidig start. Välkommen till ett enklare och mer bekvämt boende hos Heimstaden!

Referensnummer 1770669