Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 1-rums lägenhet på 30 m² i Malmö Zenithgatan 54 Malmö 212 14

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 30 m2
Antal rum 1
Hyra 6 512 kr.

1 rum och kokvrå Zenithgatan 54 Malmö 212 14


Etta på Zenithgatan 54 vid Värnhemstorget!

Området präglas av utmärkta bussförbindelser, närhet till ett varierat utbud av restauranger, butiker och matvaruaffärer. Dessutom ligger centrumkärnan och centralstationen på bekvämt avstånd. För dem som pendlar med bil finns även smidiga anslutningar till motorvägar, vilket gör det enkelt att utforska andra delar av regionen.

Naturligt ljus flödar in i denna trivsamma etta på fjärde våningen med en öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum. Köksdelen är utrustad med diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll, kyl/frys och bra förvaring. Det stilrena parkettgolvet ger en elegant touch till hela bostaden. Badrummet är smakfullt helkaklat med snygga duschväggar, tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns generöst med förvaringsutrymme med flera garderober.
En praktisk och trivsam bostad som erbjuder bekvämt boende. Varmt välkommen hem!

Bilder och planlösning är exempelbilder från en liknande bostad.

Möjlighet till tidigare inflyttning.

Hyran avser 2024 års hyressättning. Värme, kall/varmvatten, hushållsel och kabel-tv grundutbud ingår i den angivna hyran. Bredband ingår ej.
Om ni önskar att hyra garage i fastigheten,
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Observera att vi endast tar emot intresseanmälningar via hemsidan. Uthyrningspolicy finns på hemsidan.

Referensnummer 1773250