Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 2-rums lägenhet på 82 m² i Trelleborg Hantverkaregatan 2 Trelleborg 23144

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 82 m2
Antal rum 2
Hyra 8 955 kr.

2 rum och kök Hantverkaregatan 2 Trelleborg 23144


Stor charmig tvåa med balkong.
Välkommen till denna stora tvårumslägenhet om 82 kvm på tredje våningen med hiss på Hantverkaregatan i Trelleborg. I hallen möts ni av brunt stengolv som fortsätter med nyare parkettgolv, ljus struktur och säkerhetsdörr. Vardagsrum med fiskbensparkett och ljus tapet, här hittar ni även en charmig öppenspis, ej eldningsbar.
Rymligt sovrum med fiskbensparkett, ljus tapet med fyra garderober. Badrum med ljus plastmatta, vit kakel och dusch. Mysigt kök med ljus struktur, nyare parkettgolv, ljusa luckor, nyare spis, vit kakel och kombinerad kyl och frys. Minde balkong mot öster och grannhuset, utgång från kök. Hiss finns i fastighet. Här trivs du som vill bo i en mysig lägenhet med högt i tak med både närhet till centrum och pendlingsmöjligheter.
I månadshyran ingår värme och vatten, tv.
Sappa tillsammans med ViaEuropa leverera TV till din bostad via bredbandsnätet. Det finns Fiber bredband från ViaEruropa draget i fastigheten. Ingår ej i hyran. Gå in på om eller ring till för att välja operatör. Den gemensamma tvättstugan ligger i källaren.
Miljörummet finns på gården. Det finns möjlighet till garageplats under fastigheten. Kostar ca 600kr/månaden som hyresgäst. Aimopark har hand om uthyrningen av parkeringsplatser. Ni når dom på tel: .
Hyran avser 2024 års hyresnivå.

Referensnummer 1773247