Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 2-rums lägenhet på 60 m² i Linköping Morgongatan 52, 581 81 Linköping, Sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 60 m2
Antal rum 2
Hyra 9 113 kr.

2 rum och kök Morgongatan 52 Linköping 589 53


Välkommen till denna mysig lägenhet som renoverades under 2023! Här bor du på markplan med en egen uteplats som har stenplattor där du kan ha utemöbler och en fin gräsyta där du kan plantera vackra blommor.

Fint parkettgolv i hall, sovrum, vardagsrum och kök. Sovrummet har två garderober och i hallen finns ytterligare en garderob.

Köket är modernt med vita och släta köksluckor, diskmaskin, mikrovågsugn och glaskeramikhäll med varmluftsugn. Lättskötta arbetsytor som är både vackra och tåliga. Det är ett marmorerande stänkskydd och bänkskiva i kvartskomposit. Vitvaror i rostfritt stål. Ledorden när materialen valdes har varit stilrent, slitstarkt och miljövänligt.

Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, duschväggar, tvättställ med kommod, badrumsspegel med belysning, golvvärme samt handdukstork. För extra piff har man sänks taket och spotlights fällts in.

I hyran ingår värme och vatten.
Möjlighet till att hyra parkering finns i området.

Möjlighet till tidigare inflyttning finns.
Se planritning.
Avvikelser kan förekomma.
Med närhet till vacker eklandskap finner du den attraktiva stadsdelen Haninge. Här bor du ca 5 kvm från Linköpings innerstad. Här finns både förskola och skola upp till årskurs 6. För dig som gillar natur och motion finns Vidingsjö motionscentrum med utegym, motionsspår och café på promenadavstånd. Haninge är ett familjevänligt område som samlar en härlig mix av alla åldrar.

När du bor hos Heimstaden har du tillgång till en öppen kundservice dygnet runt för akuta ärenden. Du har dessutom en fantastisk fastighetsskötare som kommer och hjälper dig om något inte fungerar i lägenheten. Vi vill även välkomna dig som ny hyresgäst genom att erbjuda två timmars hjälp att komma i ordning efter inflytt genom att ex. ta med vår borrmaskin så att du får upp dina tavlor. Utöver detta bjuder vi dig på två månaders hemförsäkring.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referensnummer 1791917