Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 3-rums lägenhet på 78 m² i Tidaholm 3.0 RoK Stensikagatan 11 B, Tidaholm | HomeQ

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 78 m2
Antal rum 3
Hyra 8 580 kr.

3.0 rok stensikagatan 11 b, tidaholm | homeq


Välkommen till denna ljusa och rymliga lägenhet hos Neobo i Tidaholm.
Köket är utrustat med rostfria vitvaror från kyl och frys till diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och fläktkåpa. Arbetsytorna är av tålig mörkgrå kompositsten.
Badrummet är renoverat modernt med sina helkaklade väggar, praktiska duschväggar i glas och golvvärme. Dessutom finns det även tvättmaskin och torktumlare, så att du kan ta hand om ditt tvättbehov i ditt eget hem.
Lägenheten är också utrustad med en inglasad balkong med skjutfönster. Här kan du koppla av och njuta av naturen oavsett väderlek. Förvaringsutrymme är också en prioritet, och den tillhörande förrådet ger dig gott om plats för att organisera dina ägodelar.
Lägenheten är belägen på våning 3 och har ett bra läge på området Stensiken i södra delen av Tidaholm. Du kommer att gilla de öppna gräsytor och lekplatser som finns på varje innergård. Fina promenad- och cykelvägar leder dig in till centrum och ut i naturen, vilket ger dig möjlighet att njuta av omgivningarna på bästa sätt.
Just nu erbjuder vi en unik möjlighet att hyra denna lägenhet med en rabatt om 1550 kr/mån i två år från det att hyresavtalet startar. Detta gäller endast för nya avtal och nya hyresgäster.

Referensnummer 1570209