Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja
Property thumbnail placeholder

3 RoK på Ålfiskaregatan 15, ledig lägenhet i Borgholm Ålfiskaregatan, 387 51 Björkviken, Sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek -
Antal rum 3
Hyra 7 356 kr.

3 RoK på Ålfiskaregatan 15, ledig lägenhet i Borgholm


Beskrivning
Välkommen till denna ljusa 3a på andra våningen med tilltalande planlösning. Tvättstuga i lägenheten och förråd precis utanför lägenheten. 

3 rum och kök på andra våningen med balkong.
En parkeringsplats ingår i hyran.
Telia öppen fiber
Tvättmaskin i lägenheten. 

Lägenheten
Parkettgolv i större delen av lägenheten.Ljusa väggar.Månadshyra 7 356 kronor, kallhyra. Samlingsfaktura med el och uppvärmning samt varmvatten kommer från Borgholms energi.
FastighetenFastigheten är byggd 1990. Precis bredvid ett av de mer expansiva områdena i Borgholmstrakten finner du denna byggnad. Byggnaden består av fem olika huskroppar med grönytor mellan och runt om husen. Varje lägenhet har egen uteplats eller balkong. I fastigheten finns fiber via Telia Öppen fiber. 
Övriga utrymmenLägenhetsförråd finns precis utanför lägenheten. Grovtvättstuga finns att låna upp till 6 gånger/år. Soprum med sopsortering finns på gården. Finns även Samlingslokal att hyra för kalas eller liknande. OmgivningFastigheten är belägen strax utanför Borgholm med cykelavstånd in till centrum. Fina grönområden runt om och närhet till vattnet. I idylliska Borgholm hittar du butiker, restauranger och gästhamnen. På cykelavstånd till Köpingsvik ligger en av Ölands längsta badstränder och 3 mil söderut når man bron till fastlandet.
KommunikationerCykelavstånd in till Borgholm med central bussterminal. 
ServiceI Borgholm hittar du butiker, restauranger, apotek, mataffärer
Ansvarig uthyrare: My LindgrenMejl: my.Övrigt
Notera att om du redan är boende hos oss så har du 3 månaders uppsägningstid på din nuvarande bostad.SBF reserverar sig för tryckfel i beskrivning och avvikelser från bilder och planritning.

Referensnummer 1715996