Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 3-rums lägenhet på 83 m² i Malmo Fågelbacksgatan 11d, 217 44 Malmo, Sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 83 m2
Antal rum 3
Hyra 9 281 kr.

3 rum och kök Fågelbacksgatan 11 D Malmö 217 44


Här bor du på perfekt läge till hav och centrum
Denna charmiga 3 rum och kök lägenhet i centrala Malmö, belägen på Fågelbacksgatan 11 D, erbjuder en bekväm och stilfull boendemiljö. Med sin unika karaktär från 1960-talet och en rymlig yta på 83 kvadratmeter, har denna lägenhet gott om plats att njuta av vardagslivet. Belägen på fjärde våningen i en välskött fastighet i Kronprinsen-området, erbjuder den lugn och ro samtidigt som den har närhet till stadens puls. Med en hyra på 9281 kronor är detta ett utmärkt tillfälle att bo bekvämt och modernt i en populär del av Malmö. Lägenheten är i äldre skick och kommer inte att renoveras.
Badrum med badkar. Köket har ljusa luckor och plastmatta. Ett av sovrummen kommer att målas om i vitt. Vill man ha färg för att själv måla om i övriga lägenheten så bekostar vi det.
Balkong i väster med eftermiddags sol.
I hyran ingår värme , vatten samt basutbudet av Telias kabel-tv. Internet ingår inte och tecknas separat med Telia. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Observera att vi endast tar emot intresseanmälningar via hemsidan och inte via mejl. Bilderna är från en referenslägenhet.
Önskar ni hyra garageplats i fastigheten

Referensnummer 1795202