Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 3-rums lägenhet på 100 m² i Malmö Lundavägen 17 B Malmö 212 18

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 100 m2
Antal rum 3
Hyra 14 104 kr.

3 rum och kök Lundavägen 17 B Malmö 212 18


Svårslagen våning på tredje plan med generös balkong!
Välkommen att intresseanmäla er till denna moderna och rymliga lägenhet om hela 100 kvm. Bostaden erbjuder en attraktiv och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Här flödar ljuset in från fönsterpartierna och skapar en rofylld boendemiljö. I fastigheten finns alla bekvämligheter, hiss, säkerhetsdörr och alla materialval håller hög standard. Köket är utrustat med spis, kyl, frys, mikro och diskmaskin. Här finns gott om yta för ett rejält matbord.
Stilrent helkaklat badrum med dusch. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare som förenklar vardagen.
Två bra sovrum varav masterbedroom har flertalet garderober. Hela lägenheten har parkettgolv vilket skapar en enhetlig känsla. Balkongen är väl tilltagen och vetter mot västerläge och ut mot gatan och rymmer ett möblemang. Här spenderar man gärna flera rofyllda timmar.
En spatiös och modern lägenhet perfekt för den som vill ha det där extra i vardagen och samtidigt ha nära till det allra mesta. Goda pendlingsmöjligheter såväl som serviceutbud.
Välkommen hem!
Värme, vatten, och kabel-tv grundutbud ingår i den angivna hyran. Bredband och hushållsel ingår ej. Varmvatten debiteras separat efter individuell mätning. Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Referensnummer 1754590