Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 3-rums lägenhet på 89 m² i Falköping Sankt Sigfridsgatan 45 Falköping 521 35

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 89 m2
Antal rum 3
Hyra 7 313 kr.

3 rum och kök Sankt Sigfridsgatan 45 Falköping 521 35


Välkommen till en 3 rum och kök på Sankt Sigfridsgatan 45!
Denna charmiga lägenhet med stor balkong som ligger på andra våningen i en välbevarad fastighet från 1965, erbjuder en bekväm och trivsam atmosfär. Med en totalyta på 89 kvadratmeter finns gott om utrymme för att skapa ditt drömhem. Lägenheten har en utmärkt placering i ett lugnt och eftertraktat område med närhet till grönområden och bekvämligheter. En perfekt bostad för den som söker en mysig boendemiljö.
Här kan du njuta av den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet. Värme, vatten och kabel-tv från Tele2 basutbudet ingår naturligtvis i hyran, vilket innebär en stressfri vardag för dig. Dessutom har vi redan dragit in öppen fiber, där du väljer det avtal som passar dig bäst hos ett flertal olika leverantörer. Vi ser fram emot att ha dig som vår hyresgäst och skapa en varm och hemtrevlig atmosfär åt dig.
Nära resecentrum och mataffär. Ta gärna en titt på vår uthyrningspolicy för att se vad som krävs för att få en lägenhet hos oss på Välkommen till ditt nya hem hos oss på Heimstaden!

Referensnummer 1715922