Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 3-rums lägenhet på 58 m² i Lund Vildandsvägen 10 D Lund 227 34

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 58 m2
Antal rum 3
Hyra 9 205 kr.

3 rum och kök Vildandsvägen 10 D Lund 227 34


Trevlig trerumslägenhet perfekt för den lilla familjen.
Heimstaden renoverar lägenheter på Vildanden där renoveringskonceptet genomsyras av en hållbar filosofi där varsamhet står i fokus och där tidstypiska detaljer i möjligaste mån bevaras och fräschas upp eller ersätts likartat.
Redan i hallen möts du av sinnrik arkitektur där hallmatta finns nedsänkt i klinkergolv och av ett stycke svensk klassisk möbel-historia i form av hallhyllan Nostalgi ritad av Gunnar Bolin. Golven i lägenheten utgörs av klinker i hall, badrum och kök samt ett massivt, slitstarkt och vackert industriparkettgolv i ek i övriga rum. Vi installerar högkvalitativa kök från Kvänum med pärlgröna luckor och en helintegrerad diskmaskin samt bänkskiva med Sigvard Bernadottes kända designmönster Virrvarr. Totalrenoverat badrum med dusch. I badrummet finner du även tvättmaskin och torktumlare.
Två bra sovrum varav ett med rejäl klädkammare. Förvaring med platsbyggda, bevarade, originalskåp i hall samt städskåp och linneskåp i vardagsrummet. Balkong i sydväst.
Denna lägenhet är renoverad november 2017.
Lägenheten har haft hyresgäster sedan renoveringen färdigställdes, visst slitage kan förekomma.

Värme, vatten, kabel-tv (Tele2:s basutbud) och bredband (Bredband2, egen router krävs) ingår i hyran. El och hemförsäkring tecknas av hyresgäst. Förråd tillhör lägenheten. Gemensam tvättstuga finns på området.
Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.
Rubricerad hyra gäller för 2024.
Bilderna interiört är exempelbilder.

Referensnummer 1758109