Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 4-rums lägenhet på 96 m² i Malmo Värnhemsgatan 11, 212 18 Malmo, Sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 96 m2
Antal rum 4
Hyra 10 331 kr.

4 rum och kök Värnhemsgatan 11 Malmö 212 15


Välkommen till denna fyra belägen på femte våningen i en historisk fastighet från 1937. Med en generös storlek på 96 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för både avkoppling och umgänge. Upptäck det centrala läget och njut av närheten till allt som Malmö har att erbjuda.
En genomgående fyrarumslägenhet på översta våningen. Alla rum har parkettgolv och vitmålade väggar. Köket har mönstrat klinkergolv och vit köksinredning, utrustat med spis, fläktkåpa, kyl/frys och plats för matbord. Lägenheten ligger på översta våningen med snedtak och takkupor. Tre rymliga sovrum, varav ett med garderober och linneskåp. Badrummet har kaklade väggar och plastmatta, utrustat med badkar, wc, tvättställ och badrumsskåp. Det finns även en gäst-WC med målade väggar och plastmatta samt en klädkammare med gott om förvaringsutrymme.

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Värme, vatten, kabel-tv (basutbud) ingår i hyran. El, internet och hemförsäkring tecknas av hyresgäst.
Gemensam tvättstuga i källaren.
Lägenheten hyrs ut i befintligt skick.
Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan. För mer info om vår uthyrningspolicy hittar ni på Hom Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Referensnummer 1799257