Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 5-rums lägenhet på 116 m² i Skogås Vallhornsvägen 10 Skogås 142 32

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 116 m2
Antal rum 5
Hyra 16 008 kr.

5 rum och kök Vallhornsvägen 10 Skogås 142 32


Lägenheten som är två lägenheter i en!
Lägenheten uthyres från 1 november och visning kommer att ske i början av oktober.

Välkommen till ett stort och praktiskt hem på hela 116 kvadratmeter på Vallhornsvägen i Skogås.
Här trivs du som vill bo i ett område med bra kommunikationer och nära skolor. Pendeltåget tar dig från Skogås till Stockholm city på cirka 20 minuter. Skogås Centrum och pendeltågsstationen når du på knapp tio minuters promenad från lägenheten. I Skogås Centrum hittar du flera matbutiker, apotek, gym och restauranger. I närområdet finns även både Sjötorpsskolan och Östra grundskolan.
Detta är lägenheten för dig som vill bo i generationsboende eller som har äldre barn som vill bo självständigt i en egen del av lägenheten.

Lägenheten erbjuder två separata delar med egna ingångar. Den större lägenheten är på cirka 94 kvadratmeter och fyra rum och kök. Här finns tre sovrum, ett vardagsrum, ett kök, ett badrum samt en separat toalett. Genom en dörr i hallen når du den andra delen av lägenheten som är en ett rum och kokvrå på cirka 22 kvadratmeter. Ettan är utrustad med ett rum, kokvrå med häll, ugn och kylskåp med frysfack samt ett badrum med dusch.

Det är även tillåtet att hyra ut ettan så länge som du som hyresgäst bor i lägenheten om 4 rum och kök. Du behöver följa hyreslagens regler för hyressättningen och inte ta ut överhyra av din hyresgäst.

Bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet. Lägenheten visas innan uthyrning.

I hyran ingår värme, vatten och Telias Lagom tv-paket. Bredband tecknas av hyresgästen själv via Heimstadens tjänsteportal där det finns flera leverantörer och hastigheter att välja mellan. Hyresgästen tecknar själv nätavtal för hushållsel med Vattenfall och elavtal med valfri leverantör.

Parkeringsplats hyrs separat och samtliga lediga platser annonseras ut på Heimstadens hemsida där du även anmäler ditt intresse.

Gemensam tvättstuga finns i samma hus.
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan. Läs gärna vår uthyrningspolicy innan du anmäler ditt intresse.

Referensnummer 1759143