Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja
Property thumbnail placeholder

Hyr ett 2-rums lägenhet på 30 m² i Fellingsbro 12103, Bellevuevägen, Fellingsbro, Sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 30 m2
Antal rum 2
Hyra 4 764 kr.

apartment at 12103, Bellevuevägen, Fellingsbro


Snart finns en mysig skogsnära tvåa ledig i Oppboga strax utanför Fellingsbro, 25 min från Örebro.

Värme, hushållsel, tillgång till internet där fem hyresgäster delar på 250Mb, samt p-plats ingår i hyran till AB-hem.

Oppboga är ett fint litet brukssamhälle och lägenheten ligger i det som en gång var folkskolan i byn. Det finns i huset bara fem mindre lägenheter så man delar tvättstugan bara med fyra grannar.

Femhundra meter längre ner längs vägen finns de gamla bruksgårdarna kvar samt några villor och hästgårdar. Nedanför samhället rinner Arbogaån mycket vackert. Det är fem minuter med bil in till Fellingsbro, där det finns en mycket bra och omtyckt skola, butiker och övrig samhällsservice som vårdcentral, apotek och bibliotek.

Från Fellingsbro pendlar man lätt (med bil) till både Örebro, Arboga, Köping och Lindesberg. Bussförbindelser finns i närheten, men är inte täta, så den som hyr hos AB-hem i Oppboga bör ha bil.

Besök AB-hems hemsida och gör din ansökan, ansökan är ej bindande.
www.ab-hem.se
Här finns även vårt telefonnummer.
För att söka lägenheten skall du vara fri från betalningsanmärkningar alternativt ha en godkänd borgensman.
Om du blir aktuell för lägenheten bjuder vi till visning via mail inom någon vecka. Har du inte blivit kontaktad inom 2-3 veckor betyder det att lägenheten gått till annan sökande och du är välkommen söka någon annan av våra lägenheter. I mailet får du kontaktuppgifter till nuvarande hyresgäst. Du bokar själv tid för besöket och svarar sedan AB-hem. När ett antal sökanden tackat ja beslutar vi om vem som får hyra utifrån uthyrningspolicyn på vår hemsida. Kontraktet skrivs digitalt samma dag.

Lycka till med din ansökan!
Uthyrningsteamet AB-hem

Referensnummer 1375921