Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 3-rums lägenhet på 76 m² i Bellevuegården Svansjögatan 37

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 76 m2
Antal rum 3
Hyra 9 454 kr.

apartment for rent in Bellevuegården


Trevlig genomgående trea i ett av låghusen. Lägenheten ligger andra våningen har inglasad balkong i söderläge. Lägenheten är ej renoverad men är i fint befintligt skick. Vit strukturtapet i hall, kök och vardagsrum och vit tapet i båda sovrummen. Äldre parkett i hall och vardagsrum och sovrum.
Hyra 9.454 kr/månad. I hyran ingår värme, vatten samt kabel-tv. Kostnad för kollektiv el tillkommer på hyresavin från start och kostnaden varierar månad för månad.
Hyresgästen är skyldig att folkbokföra sig på denna adress samt ha bostaden som ett varaktigt och stadigvarande boende.
Stamrenovering av vatten- och avloppsstammar påbörjas i en av byggnaderna i området under hösten 2024. Hela projektet beräknas pågå under tre år.
Vid kontraktstecknande så skrivs en bilaga på gällande renovering av badrum som sker i samband med stambytet. Badrumsrenoveringen kommer att medföra höjd hyra.
För samtliga nya avtal måste bilaga skrivas på om rökfritt boende. Rökförbudet gäller den enskilda lägenheten, på balkong/uteplats samt i gemensamma utrymmen. Rökning får heller inte ske i nära anslutning till fastighetens entré.
Denna lägenhet förmedlas i förstahand enligt boendetid. För att din boendetid ska räknas ska du själv stå på kontraktet och ha bott i minst 3 år i din nuvarande lägenhet hos Stena Fastigheter. Din boendetid ska registreras på Mina sidor. Läs mer hur du registrerar detta här e/kotider
Stena Fastigheter utvecklar kontinuerligt våra bostadsområden. Vi vill tillgodose marknaden med trygga och bra bostäder där människor trivs och vill bo kvar. Vi vill också möta efterfrågan på lägenheter med modern standard, även i hus som inte är nybyggda. Det har vi löst genom att omvandla vissa lägenheter som blir lediga till vår Plusstandard – en renoverad lägenhet med nytt kök, nytt helkaklat badrum och parkettgolv i alla rum. Utvecklingen av dessa lägenheter innebär att renoveringsarbete förekommer i husen med en intervall som inte kan förutspås.

Referensnummer 1681477