Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 2-rums lägenhet på 64 m² i Malmo unnamed road, 211 34 Malmo, Sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 64 m2
Antal rum 2
Hyra 11 983 kr.

apartment for rent in Gamla Staden


Genomgående lägenhet på andra våningen med fransk balkong ut mot Mäster Johansgatan. Lägenheten nås via loftgången. I hallen har du goda förvaringsmöjligheter med flera garderober, härifrån nås både sovrum och kök. Det är ett genomgående kök, utrustat med kombinerad kyl/frys och diskmaskin, med närhet till vardagsrummet. Där det finns gott om plats för både matplats och soffa. Rymligt sovrum som ligger in mot gården, här finns inbyggd förvaring i form av garderober. Badrummet är helkaklat, med grå klinkers och vitt kakel, utrustat med duschdörrar i glas samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har vita väggar, parkettgolv och klinkers. Lägenheten hyrs ut i befintligt skick.
I hyran ingår värme, kallvatten samt kabel-tv. Tillkommer kostnad för individuell mätning för varmvatten. Hyran kommer att höjas till 2025 års hyresnivå efter förhandling med Hyresgästföreningen.
Övrigt
För samtliga nya avtal måste bilaga skrivas på om rökfritt boende. Rökförbudet gäller den enskilda lägenheten, på balkong/uteplats samt i gemensamma utrymmen. Rökning får heller inte ske i nära anslutning till fastighetens entré.

Referensnummer 1792861