Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 2-rums lägenhet på 55 m² i Kävlinge Kävlinge Medborgarhus, Visionsgatan 1, 244 44 Kävlinge, Sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 55 m2
Antal rum 2
Hyra 9 579 kr.

apartment for rent in Kävlinge


På härliga Stationsstaden, i vårt nybyggda Pilevall, finns här en välutrustad 2a med dubbla uteplatser och egen ingång från innergården. Här har du nära till allt!
Den höga takhöjden, upp till 3m, ger en härlig rymd i hela lägenheten och de fina materialvalen gör att det känns lite lyxigt att komma hem. Lägenheten har klinkers innanför dörren och i övrigt genomgående parkettgolv i alla rum. Det väl tilltagna helkaklade badrummet rymmer tvättmaskin och torktumlare. Här finns duschhörna med glasdörrar & handdukstork. Ovanför handfatet finns en spegel och undertill en förvaring med utdragbara lådor. Kök och vardagsrum i öppen planlösning.
Lägenheten erbjuder bra förvaringsmöjligheter med gott om garderober och förråd i lägenheten. Här finns fina och genomtänkta materialval, ex. ljusgrå köksinredning från Marbodal med utdragslådor i underskåpen samt spis med induktionshäll och varmluftsugn. Säkerhetsdörr med tittöga. Porttelefon.
Lägenheterna är Svanenmärkta. Här finns solceller på taket och på miljöhusen finns sedumtak samt fasad i träpanel. Här planeras för klättrande växter för att få mer grönska på höjden. Pilevall är ett rökfritt boende, såväl i lägenheter som på balkonger, i gemensamma ytor och på gården. Bra förvaring till cyklar, både ute och inne samt separat utrymme för lådcyklar.
Parkering kan hyras i Aimo-parks P-hus som ligger i anslutning till kvarteret mot en kostnad av f n 900 kronor/månad. Ca 800m bort finns ett antal lediga garage i länga. Dessa kostar 531:-/månad.
Kika gärna på planritningen där du kan se exakt var i huset lägenheten finns. På informationsbladet finns mer detaljerad information om inredning och materialval. Interiörbilderna i annonsen är illustrationer för att beskriva lägenheterna generellt.
Läge: Lätt att pendla med tåg. En kort promenad bort ligger Kävlinge station med goda pendlingsmöjligheter till Lund (10min), Malmö C (24min) och Helsingborg C (32min).
Nära en stor Coop butik, Kaptenens Park med en stor lekplats, ett alldeles nybyggt badhus med barnavdelning och ett välutrustat gym samt vårt nya Kommunhus med Bibliotek i entréhallen. I närområdet finns även Apotek, Vårdcentral, en zoobutik samt Kävlinge Centrum med restauranger och ett flertal små butiker.

Referensnummer 1781104