Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 2-rums lägenhet på 52 m² i Tomelilla Östergatan 4D

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 52 m2
Antal rum 2
Hyra 7 795 kr.

apartment for rent in Tomelilla


Vid beräkning av inkomstkravet för lägenheter med kallhyra eller IMD (individuell mätning och debitering av förbrukat kall- och varmvatten), räknas boendekostnaden upp med pensionsmyndighetens schablon för att täcka exempelvis värme, vatten med mera där detta inte ingår. IMD debiteras i efterskott. Schablonen är inte densamma som faktisk kostnad utan är till för att beräkna den inkomst man behöver ha för att få hyra lägenheten.
I centrala Tomelilla ligger denna fastighet med 23 ljusa och välplanerade lägenheter med alla bekvämligheter du kan önska dig.
Nu har vi en lägenhet på Östergatan 4 D i Tomelilla som kommer vara ledig från den 1 september 2024. En ljus fin lägenhet på 2 rum och kök, 52 m2. Lägenheterna på plan 2 är 50-tals inspirerade vid val av färger. Lägenheterna har linoleumgolv i hall, kök och sovrum samt parkett i vardagsrummet. Badrummet är helkaklat med golvvärme och dusch, och i köket finns diskmaskin. Här finns alla förutsättningar för en klimatsmart och en enkel vardag.
Värme ingår i hyran. Kostnad för förbrukat kall och varmvatten (IMD) tillkommer.
En del lägenheter har förrådet i källaren, medan några har det i trapphuset på sitt våningsplan. Hiss finns i fastigheten och även ner till källaren där som finns cykelparkering, barnvagnsrum, rullstolsrum, skyddsrum och lägenhetsförråd.
Varje lägenhet är utrustad med tvätt- och torkmöjlighet i badrummet.
På området finns idag några parkeringsplatser för uthyrning, övriga parkeringsmöjligheter finns vid kvarteret Simson, bakom Coop.
Kabel-tv ingår som standard och alla lägenheter är utrustade med fiber.
Lägenheten är anpassad för max 3 personer.
Planritningen kan vara spegelvänd och inventarier kan i vissa fall avvika.
Välkommen med din ansökan!

Referensnummer 1659122