Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Bli först meda att bo här - 17 min fr Västerås Mungasjön, Västerås

Bostadstyp Hus
Storlek 63 m2
Antal rum 3
Hyra 9 600 kr.

Bli först meda att bo här - 17 min fr Västerås


Bli först med att bo här – 17 minuter från stan
ÖPPET HUS, Söndagen den 20 Februari, 13.00-17.00
Nu finns ett unikt tillfälle att bo i detta nybyggda mysiga, inbjudande hus på 63 kvm plus 9 kvm i det separata lilla härbret som kan bli perfekt för gäster eller studiehörna.
Entreplan
Huset bjuder på en öppen planlösning på nedre botten med entre, vardagsrum, kök och matplats. Här finns också badrummet som hark linkers med golvvärme. Köket är rustikt med helt ny kyl/frys samt spis med fläkt. Gott om stuvutrymmen. Klinkers på golvet. Vardagsrummet har parkett.
Övervåningen
Övervåningen har en öppen mezzanine som ger huset en stor rymd. Här finns 2 loft med ståhöjd. I det ena loftet är det ett sovrum och i det andra loftet är det flera garderober och byråer, rikligt med utrymmen. Dessutom finns ett litet sovrum. Alla golv på den här våningen har parkett.
Utomhus
Till huset tillhör 2 parkeringsplatser. Vid husets gavel, sydvästligt läge, kommer det att byggas ett trädäck för mysiga fikastunder.
I samråd med hyresvärden finns det möjlighet att anlägga en egen trädgård.
Munga är ett mysigt område från 50-talet som har egen sjö där man kan åka skridskor på vintern och bada på sommaren. Man kan också ha en liten eka och ro ut i. Det går också bra att fiska. Vi har också stor fotbollsplan, boulebana, utegym, stor lekplats för barnen samt sommarkiosk. Underbart sommar-paradis som räcker året om. Det finns både skog, ängar och berg runt huset. 3 minuter till sjön. Det finns många hus runt omkring så ni är inte ute i obygden. Det finns kommunalt vatten och avlopp. Fiber. Närmaste butik är antingen ICA i Skultuna eller ICA i Hökåsen.
Hyra
Kallhyra: 9,600 kr per månad som inkluderar sopor, internet, villaförsäkring och vägavgift. Förbrukning av el, värme och vatten betalas dock av hyresgästen. Huset är dubbelt isolerat så värmekostnaden är låg.
Deposition: 2 månadshyror i samband med kontraktsskrivning.
Referenser: 2
Ingen hyreshöjning förrän 2024, följer index.
Detta tror vi om våra blivande hyresgäster
* Vi tror att ni är 2 personer med utflugna barn
* Vi hoppas att ni är långsiktiga och vill stanna länge
* Tycker om att påta i trädgården och gillar naturen
* Kan underhålla och vårda huset, fixa enklare saker som packning i kranar, rensa stuprör en gång om året, byta lampor utomhus, stopp i avlopp etc. Är du snickarkunnig så är det ännu bättre.
* Helst två inkomster
* Röker inte
Ni får gärna flytta in 15 maj och stanna hur länge ni vill.
Då detta är ett helt nytt hus så finns det saker som inte kommer att vara klara när ni kommer och tittar på huset, men väl tills ni flyttar in.
Välkomna!

Referensnummer 987890