Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja
Property thumbnail placeholder

Hyr ett 2-rums lägenhet på 57 m² i Eskilstuna - Råbergstorp Domaregatan 4 C Eskilstuna - Råbergstorp sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 57 m2
Antal rum 2
Hyra 7 981 kr.

Domaregatan 4 C


Visning

Är du intresserad av en visning? Vi erbjuder även visning kvällar och helger Anmäl dig här




För dig som är ny kund erbjuder vi just nu en hyresrabatt på 1000 kronor i månaden under första året och 500 kronor i månaden under andra året. Därefter gäller ordinariehyra vilket i dagsläget är 8.981 kronor/månaden (avser 2024 års hyresnivå).  
Inflyttning kan justeras enligt överenskommelse.
Välkommen till denna trivsamma 2 rum och kök på 57 kvm med egen uteplats. På bottenvåning finner ni denna välplanerade bostad som är försedd med moderna bekvämligheter. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar, vilket ger ett luftigt intryck. Därutöver erbjuder bostaden en rymlig uteplats. Lägenheten renoverades 2018. 
Råbergstorp är ett perfekt område för dig som längtar efter lugnet och närheten till naturen samtidigt som du bor nära stadens centrum.
Kronskogen med fina promenadstråk och löpspår med elljusspår ligger bara ett stenkast bort. Här kan du njuta av friluftsliv under årets alla årstider.
I området finns livsmedelsbutik, skola, förskola och bra bussförbindelser. För dig som pendlar är det nära till tågstationen.

Klicka här för att se panoramabilder





Information

Diskmaskin Elektroniskt passagesystem Hel kyl & frys rostfri Säkerhetsdörr Tvättmaskin och Torktumlare Uteplats Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Referensnummer 1739320