Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja
Property thumbnail placeholder

Hyr ett 2-rums lägenhet på 51 m² i Borås - Sjöbo Ekängsgatan 24 Borås - Sjöbo sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 51 m2
Antal rum 2
Hyra 7 899 kr.

Ekängsgatan 24


Välkommen till en modern lägenhet med 2 rum och kök på 51 kvadratmeter i härliga Sjöbo! Lägenheten renoverades sommaren 2022 ch har de bekvämligheterna du behöver för att underlätta i din vardag. Köket har diskmaskin, inbyggnadsmicro och bra förvaringsutrymmen. Badrummet är helkaklat med dusch, skön golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare. Här bor du på våning 3 och har en balkong med fin utsikt som du når från det rymliga vardagsrummet.
I Sjöbo har du nära förskolor, skolor samt affärer och andra näringsverksamheter. Förbindelserna är goda, både kollektivtrafiken samt med bil tar du dig enkelt till och från området. Dessutom är det nära till skog och fina promenadstråk. Här ligger busshållplatsen strax intill och det är gångavstånd till matbutik.
Den angivna hyran är enligt 2024 årshyresnivå. 
Välkommen in med din intresseanmälan 


Information

Balkong Diskmaskin Elektroniskt passagesystem Förråd på vind Hel kyl & frys rostfri I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV Kabel-tv basutbud ingår Säkerhetsdörr Tvättpelare och gemensam tvättstuga Vatten Ingår Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Referensnummer 1748952