Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 2-rums lägenhet på 50 m² i Borås - Sjöbo Ekängsgatan 34 Borås - Sjöbo sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 50 m2
Antal rum 2
Hyra 5 893 kr.

Ekängsgatan 34


Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året får du 1500kr/mån i rabatt och andra året får du 750kr/mån i rabatt . Ordinarie hyra är 7393kr i månaden. 
 
Fin 2:a i populärt område på Sjöbo med nära till både natur och shopping. Lägenheten är på 50 kvadratmeter och totalrenoverad under 2020. 
Kök utrustat med bland annat diskmaskin och inbyggnadsmikro samt helkaklat badrum med tvättmöjligheter.  Busshållplats strax intill och gångavstånd till matbutik. Belägen på vån 1.
 

Den angivna hyran är enligt 2023 årshyresnivå.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!



 


Information

Balkong Diskmaskin Rostfri Eget elabonnemang Elektriskt komfortvärme i hall och badrum Elektroniskt passagesystem Förråd på vind Garderober Hel kyl hel frys Helkaklat badrum med duschglasväggar och elektronisk handdukstork Inbyggdnadsugn Inbyggnadsmicro Kök med rostfria vitvaror Kök med rostfria vitvaror, dm och spiskåpa Parkettgolv i ek, genomgående i lägenheten Säkerhetsdörr Tvättpelare och gemensam tvättstuga Vatten Ingår Vitmålade väggar i alla rum Värme inkluderad i hyra Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Referensnummer 1615641