Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja
Property thumbnail placeholder

Hyr ett 6-rums lägenhet på 114 m² i Eskilstuna - Myrtorp Esbjergsgatan 1 Eskilstuna - Myrtorp sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 114 m2
Antal rum 6
Hyra 11 273 kr.

Esbjergsgatan 1


Visning

Är du intresserad av en visning?   Vi erbjuder även visning kvällar och helger   Anmäl dig här




Inflyttning kan justeras enligt överenskommelse.
Välkommen till denna charmiga etagelägenhet med 6 rum och kök på 114 kvm. Bostaden är i äldre stil men i fint skick med ett renoverat badrum från 2019. Här finner du dusch med glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Köket som är av äldre modell med bänkskiva i trä och vita luckor är utrustat med diskmaskin, här finns gott om plats för matbord och stolar. Via köket nås även den härliga balkongen. En trappa upp finns ett rymligt vardagsrum med stora fönster vilket skapar ett trevligt ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder även förvaring i form av klädkammare och garderober, samt ett gäst-wc.
Myrtorp är känt för sin närhet till natur och lugna villakvarter. Området har också ett mycket bra läge för shopping och service. Området är populärt bland barnfamiljer tack vare närheten till både skolor och lekplatser.
Från Myrtorp tar du dig enkelt till centrala Eskilstuna och andra stadsdelar. Natur och friluftsliv finns runt hörnet, med skog och promenadstråk som bjuder in till aktiviteter.



Information

Balkong Diskmaskin Elektroniskt passagesystem Klädkammare Tvättmaskin och Torktumlare

Referensnummer 1758468