Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Familjevilla i Stidsvig Stångjärnsgatan 2

Bostadstyp Hus
Storlek 170 m2
Antal rum 4
Hyra 13 000 kr.

Familjevilla i Stidsvig


Entréhall
Ljus och välkomnande entréhall med gott om plats för av hängning av ytterkläder och skor. Hallen fortsätter in till höger där man även har tillgång till en rymlig klädkammare med gott om plats för ytterligare förvaring.

Gäst-wc
Direkt till höger i entréhallen ligger en gäst-wc. Här finns wc och handfat.

Badrum 1
Direkt till vänster vid entrén ligger det första av boendets två badrum. Badrummet är ljust och fräscht med klinker på golv och vitmålade väggar. Här finns badkar med duschmöjlighet, wc och handfat.

Kök med matplats
Till vänster från entréhallen ligger köket. Köket är ljust med vitmålade väggar, vit kakel ovan diskbänken samt gråmålade köksluckor/lådfronter. Här finns spis, spisfläkt, kyl/frys (-19) samt diskmaskin (-21)

Vardagsrum
Stort vardagsrum vilket ligger i vinkel med parkettgolv och ljusa väggar. Storleken i vardagsrummet har utökats efter att nuvarande ägare gjort en ombyggnad av uterummet vilket idag utgör del av vardagsrummet. Idag finns här gott om plats för både stort matsalsmöblemang samt stor soffgrupp. Här finns även en kamin installerad som kommer väl till pass under den mörka och kalla delen av året. Härifrån kan man ta sig vidare ut till uteplatsen och trädgården vilken ligger i härligt västerläge.

Sovrum 1-2
Går man från entrén vidare in till höger kommer man till två av boendets två sovrum. Sovrummen är ljusa och i bra storlek. Ett av sovrummen har även en rymlig klädkammare i anslutning. I det andra sovrummet finns två fasta garderober.

Tvättstuga
Tvättstugan ligger i anslutning till köket och vardagsrummet. Här finns tvättmaskin, torkskåp (-21) samt varmvattenberedare.

Ovanplan
Från trappan i hallen på entréplanet kommer man vidare upp till det övre planet där man finner ett stort allrum, 2 sovrum samt ytterligare ett badrum.

Allrum
Stort ljust allrum med vitmålade väggar och plastmatta på golv.

Sovrum 3-4
Här på det övre planet ligger ytterligare två sovrum. Sovrummen ligger utplacerade ett vid varje gavelsida. Rummen är ljusa och i bra storlek varav det ena sovrummet har en stor klädkammare i anslutning.

Badrum 2
Boendets andra badrum finner man här på det övre planet. Badrummet ligger i anslutning till allrummet och här finns dusch, wc och handfat.
Byggnad

BYGGNADSTYP
1 1/2- plans villa
BYGGNADSÅR
1975
GRUNDLÄGGNING
Betongplatta
STOMME
Trä
FASAD
Tegel och Trä
FÖNSTER
2-glas & 3-glas
TAK
Betongpannor
UTV.PLÅTARBETE
Plåt
UPPVÄRMNING
Luft/luft VP (-21), radiatorer samt kamin
TYP AV VENTILATION
Frånluft / Självdrag

Stidsvig är en tätort i norra delen av Klippans kommun i Skåne län med ca. 750 invånare. I Stidsvig finns bland annat livsmedelsföretaget Gelita Sweden som håller många av ortens invånare med arbete. Motorvägen E4:an går förbi Stidsvig och på ca. 20 minuter når man Helsingborg. Här går även bussförbindelse regionbuss 10 till Örkelljunga och Helsingborg. I Stidsvig finns ett par förskolor och Mölletofta Värdshus och mack. På Tingsgården mitt i byn hittar du 400 år gamla hus som är varsamt renoverade. Här bjuds på många aktiviteter från midsommarfirande till mysiga grillkvällar och till och med sommarteater.

Referensnummer 1178169