Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett rum på 86 m² i Huddinge Sjödalstorget lgh 1402 Huddinge

Bostadstyp Rum
Storlek 86 m2
Antal rum 4
Hyra 4 500 kr.

Fridfullt rum i Huddinge centrum


Hej!
Jag och min flickvän samt en veckopendlare bor i en fyra i Huddinge Centrum på Sjödalstorget 9, tre minuter från pendeln. Just nu har vi ett rum som står tomt (Sovrum 2). Alla sovrum har kodlås med personlig kod. Min flickvän arbetar vardagar och brukar vara borta mellan . Jag arbetar på pendeln som stationsvärd. Hälften av mina arbetsdagar är på morgon och andra hälften kväll i ett tidsspann mellan . Förutom detta arbetar jag även fackligt och driver eget i en liten rörelse samt spelar piano. Veckopendlaren är en trevlig kille som bott med oss sedan mars 2022. Han är inte hemma så mycket och arbetar kontorstider på SEB. Ingen av oss varken dricker alkohol, tar droger, röker cigaretter eller snusar, utan lever ett hälsosamt liv.
Boendet är socialt som i ett kollektiv men inte med gemensamma aktiviteter som exempelvis matlagning eller städning. Däremot städar man självklart upp efter sig själv efter att man exempelvis har lagat och ätit mat eller att man rensar bort hår från badkar när man har duschat. Hyran är 4500 kronor per månad utan hyreshöningar och i den ingår el, vatten, internet, rengöringsartiklar, handtvål, diskmedel, toapapper och tvättmedel till lägenhetens tvättmaskin som är av märket Miele Supertronic och som har automatisk tvättdosering. Endast 2000 kr i deposition i samband med utlämning av nyckel och tag. Vid visning erbjuds hyresavtal direkt och då kan du självklart skriva dig på adressen. För hyreskontrakt erfordras att man kan visa dokumentation på tidigare och nuvarande anställningar/studier, personbevis vilket vi kan ta fram på plats med Bank-ID, samt något som visar på att man har kapital med regelbundna inkomster. Vi tar alltid fotografi på ID/Pass/körkort vid kontraktsskrivning. Rummet kan hyras omöblerat eller möblerat. Det som finns att tillgå är en säng på och lite möbler som vi kan låna ut utan extra kostnad.
Från Huddinge kan man åka pendeltåg till Södermalm på 13 minuter och till Stockholms City på 16 minuter. Det finns till och med direkttåg till Älvsjö (7 minuter), Solna (27 minuter) , Arlanda (57 minuter) och Uppsala (75 minuter).
Hyresavtalet: e/df
Trivselregler: e/df
Butiker i området: e/sv/butiker
Hälsningar
Tim

Referensnummer 1718628