Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja
Property thumbnail placeholder

Hyr ett 1-rums hus på 12 m² i Sollentuna Klockargränd, Sollentuna, Sweden

Bostadstyp Hus
Storlek 12 m2
Antal rum 1
Hyra 5 500 kr.

house at Klockargränd, Sollentuna


Jag, Birgitta pensionerad jurist på 66 år, hyr sedan flera år tillbaka ut två rum på 12 kvm vardera på plan 3 i mitt stora trivsamma radhus i Norrviken, Sollentuna. Där finns också ett stort fräscht badrum. m m. Jag har mitt sovrum på plan 1. Det gemensamma köket ligger på plan 2.
De inneboende, oftast från något annat europeiskt land, brukar vara studerande vid
t ex KTH, Handelshögskolan eller Stockholms Universitet. Vissa studenter har praktiserat på företag. Men jag har också goda erfarenheter av inneboenden från andra världsdelar liksom av svenska ungdomar.
Norrviken är en trevlig närförort till Stockholm med goda kommunikationer. Med pendeltåget tar det 21 min. till Odenplan, där man lätt kan byta till buss eller tunnelbana. Det tar ca. 6 min. att gå till Norrvikens station. På samma avstånd ligger Norrvikens lilla centrum med en när-ICA-butik
m m.
På 10-minuters gångavstånd finns Rotebro handelsplats med flera butiker och andra inrättningar; bl a Willy’, Coop, Apotek och ett Systembolag.
Omgivningarna är vackra med fin natur och närhet både till Norrvikensjön och Järvafältet samt härliga promenad- eller joggingstråk.
Jag hyr bara ut till pålitliga och seriösa ungdomar.
Det går bra med inflyttning när som helst under januari-februari månad.
De inneboende brukar trivas med boendet och med mig, lika bra som jag med dem. Win-win!

Referensnummer 1359499