Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja
Property thumbnail placeholder

Hyr ett 4-rums hus på 75 m² i Dingle Bottna Brågonebacken , Dingle, Sweden

Bostadstyp Hus
Storlek 75 m2
Antal rum 4
Hyra 8 750 kr.

house at Bottna Brågonebacken , Dingle


Modern 2-plansvilla med källare i enskilt läge, möblerad och med alla bekvämligheter nödvändiga för ett gott liv 3 km från havet , 10 meter till skogen. Stor gräsmatta för aktiviteter, trädäck för sköna måltider och häng . Endast långtidsgäster minst 2 månader och som längst till 31 maj 2023. Ligger mycket vackert med berg på ena sidan och vy över böljande ängar och skog på andra. Robotgräsklippare. Elbilsladdare, Modell 3 typ 2 .
Huset värms med helt ny luft-luftvärmepump med smidig styrning. Varmvatten via vv beredare. Absolut rökfritt, inne och ute. Inga husdjur.

Två sovrum på övervåningen , ett med dubbelsäng och egen balkong och det andra med delbar våningssäng. Gott om garderober med hyllplan och för hängda kläder. Ytterligare rum på övervåningen som kan användas till arbetsrum med skrivbord och stol.

Entreplan med integrerat kök och vardagsrum med vacker fullt fungerande kakelugn. Nyrenoverat helkaklat badrum med golvvärme, dusch kommod och toalett. Direktutgång till trädäcket och husets vackra baksida.

Källarplan med separat ingång med tvättmaskin och en andra kyl/frys att koppla in om behov skulle finnas.

I hyran ingår sophämtning, slamtömning, vatten (egen djupborrad brunn med Callidus filtreringssytem för vattnet), hjälp med gräsklipp av robot, internet (4G-router obegränsad datamängd och bra hastighet ). Porslin och övrig köksutrustning att använda ingår. Även utemöbler ingår, bord, stolar , solstolar, parasoll.

I hyran ingår inte ström. Reell förbrukning mäts via mätare och pris för el varierar över dyng och säsong.

På tomten finns ytterligare 3 byggnader , där 2 (gästhus som används till förvaring och större garage) ingår inte i hyran.

Skulle behov finnas av ytterligare sovrum så kan den nyrenoverade gäststugan men eget badrum och vc i ordning ställas. Tillkommande hyra blir 3000 kr / månaden.

Mindre garage för att ställa cyklar och grejer på framsidan av huset.

Ca 10 km till närmaste affär , välsorterade ICA i Bovallstrand.

Tillträde januari 2023

Välkommen att höra av dig

Referensnummer 1202781