Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja
Property thumbnail placeholder

Hyr ett 1-rums hus på 20 m² i Östersund Optand, Östersund, Sweden

Bostadstyp Hus
Storlek 20 m2
Antal rum 1
Hyra 4 200 kr.

house at Optand, Östersund


Hej och välkommen till det lilla kollektivet i Optand där det håller på att bli en ledig plats av 3-4 att under härlig energi bosätta sig.
I bostaden finns allt möblemang och det mesta i hushållsutrustning/köksredskap. I ditt rum kan du ha egna möbler eller använda den redan existerande sparsamma möbleringen. Övriga gemensamma utrymmen är vardagsrum med projektor, kök, inglasad altan osv.

Här är en lugn oas där vi skapat en miljö perfekt för tex återhämtning, studier, yoga, meditation och personlig utveckling. Huset ligger 10 km från Östersunds centrum med närhet till natur och friluftsliv. Bra cykelväg finns och ett stenkast nedanför huset finns busshållsplats med täta avgångar en kvart från stan. Bilparkering finns om du har bil.
Hyran är 4200 kr/mån och allt ingår som tex el och wi-fi.

Det finns ett par regler som kan nämnas redan här och det är att du med respekt för de andra fortlöpande städar upp efter dig och håller efter hushållet med renlighet och medvetenhet. Att hjälpas åt efter sin kapacitet är en annan bra grej och den härliga energin bidrar man såklart till att bibehålla!
Hör av dig för visning och träff! :)

Referensnummer 1080372