Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ut ett rum för 1 till 2 personer Hagalundsgatan 35, 16968 Solna kommun

Bostadstyp Rum
Storlek 15 m2
Antal rum 2
Hyra 6 000 kr.

Hyr ut ett rum för 1 till 2 personer


Hej jag har ett rum att hyra ut på 15 kvm. Med en fantastisk utsikt. Vacker sol uppgång på morgonen. Hyr ut omgående och inflyttning enligt önskemål . Mycket nära till vacker Natur Hagaparken. Nära till Willys bara 5 minuters gångväg från bostaden. Mycket bra förvarings utrymmen i lägenheten.
Nära till kommunikationer så som pendeltåg, tvärbana, busshållplats alldeles utanför bostaden. Mycket nära till Mall Of Scandinavia. Om det bor en person i rummet så är hyran på 6000 kronor. Då ingår bredband men ej el. Bredbandet är på 100 MG. Om ni vill bo två i rummet så är hyran på 7700 kronor då ingår bredband och el.
Gott om förvarings utrymmen att låna. Om du/ni flyttar in så vill jag gärna att någon hyr under långtid. Minst ett år med möjlighet till förlängling. Om personen/personerna sköter sig. Endast seriösa person/personer så vore jag mycket tacksam.
Du/ni kommer att få egna nycklar och egen tagg till tvättstugan så du/ni kan boka tid själv när det passar dig/er.
Mer om mig själv. Karim heter jag och är en trevlig och snäll mycket omtänksam, genuin man med hjärtat på det rätta stället. Är en lugn person och lätt att komma överens med. Har mottot behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Tycker om att ha ordning och reda omkring mig. Städar lägenheten varje Torsdag. Så det är alltid rent och fräscht här. Jag röker inte och dricker väldigt lite alkohol. Inflyttning enligt önskemåL Det kommer bli lagt nytt golv i köket och även kanske möjlighet till nya tapeter i hela lägenheten. Det går bra att kontakta mig. Vid intresse.
Du/ni är också hjärtligt välkommna på visning av rummet och resten av lägenheten. Med vänlig hälsning Karim

Referensnummer 904475