Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja
Property thumbnail placeholder

Hyr ett 3-rums lägenhet på 82 m² i Eskilstuna Karl Hovbergsgatan 37a, 37b, 39a, 39b, Karl Hovbergsgatan, 633 53 Eskilstuna, Sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 82 m2
Antal rum 3
Hyra 8 850 kr.

Karl Hovbergsgatan 37 A


Är du intresserad av denna lägenhet, men kan inte flytta in på angivet inflyttningsdatum? Ingen fara, just nu har vi ett erbjudande till dig som är ny hyresgäst hos oss. Vi justerar inflyttningsdatumet så att det passar dig. Du får dessutom flytta in två veckor tidigare, i lugn och ro utan extra kostnad. Ingen stress och inga dubbla hyror!  Vi erbjuder även en hyresrabatt på 2000 kronor i månaden under första året och 1000 kronor i månaden under andra året.  Ordinarie hyra är 10.850 kr/månad. 
Välkommen till denna rymliga 3 rum och kök på 82 kvm med balkong.  Lägenheten är renoverad 2019 och erbjuder alla bekvämligheter du behöver för en enklare vardag. Bostaden har en ljus och öppen atmosfär tack vare det härliga ljusinsläppet och de stilrena materialvalen. Den generösa balkongen har plats för utemöbler och nås från både kök och sovrum.
Skiftinge är en idyllisk stadsdel norr om Eskilstuna centrum. Här bor du omgiven av fina grönområden och med närhet till butiker, gym, vårdcentral och serviceställen. I området finns också skola, från förskoleklass till årskurs 9. Från Skiftinge tar du dig enkelt in till stan med buss. Skiftinge är en bra plats för dig som vill bo nära naturen men med närhet till stadens alla bekvämligheter.
Klicka här för att se panoramabilder.





Information

Balkong Diskmaskin Elektroniskt passagesystem Hel kyl hel frys Hiss Tvättmaskin och Torktumlare

Referensnummer 1778293