Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja
Property thumbnail placeholder

Hyr ett 3-rums lägenhet på 74 m² i Eskilstuna Tulpanstigen, 633 53 Eskilstuna, Sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 74 m2
Antal rum 3
Hyra 7 937 kr.

Karl Hovbergsgatan 49 E


Är du intresserad av denna lägenhet, men kan inte flytta in på angivet inflyttningsdatum? Ingen fara, just nu har vi ett erbjudande till dig som är ny hyresgäst hos oss. Vi justerar inflyttningsdatumet så att det passar dig. Du får dessutom flytta in två veckor tidigare, i lugn och ro utan extra kostnad. Ingen stress och inga dubbla hyror!  Vi erbjuder även en hyresrabatt på 2000 kronor i månaden under första året och 1000 kronor i månaden under andra året. Ordinarie hyra är 9.937 kr/månad.  Erbjudandet gäller till och med 11/10-24.
Välkommen till denna ljusa 3 rum och kök på 74 kvm med balkong. I den här bostaden välkomnas du av en rymlig och funktionell hall. Köket är stilrent och försedd med bekvämligheter, här får det även plats med en matgrupp. Därutöver erbjuder lägenheten ett generöst ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten renoverades 2016 och är belägen på våning 3 av 3.
Skiftinge är en idyllisk stadsdel norr om Eskilstuna centrum. Här bor du omgiven av fina grönområden och med närhet till butiker, gym, vårdcentral och serviceställen. I området finns också skola, från förskoleklass till årskurs 9. Från Skiftinge tar du dig enkelt in till stan med buss. Det gör Skiftinge till en bra plats för dig som vill bo nära naturen men med närhet till stadens alla bekvämligheter.
Klicka här för att se panoramabilder





Information

Balkong Diskmaskin Elektroniskt passagesystem Hel kyl hel frys Klädkammare

Referensnummer 1772416