Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Ledigt studentrum på 22 kvm uthyres till och med 11 juni (möjlighet till förlängning ht 23+vt24) Klintens väg 14, 414 76 Göteborg

Bostadstyp Studentlägenhet
Storlek 22 m2
Antal rum 1
Hyra 6 000 kr.

Ledigt studentrum på 22 kvm uthyres till och med 11 juni (möjlighet till förlängning ht 23+vt24)


Precis intill Slottskogen, några kvarter från Mariaplan hyr vi ut vår alldeles nyrenoverade källarvåning på totalt 93 kvm. Rummet är ett av tre i och du kommer bo tillsammans med två andra tjejer som redan hyr de andra rummen.

Våningen är en helt fristående lägenhet, med egen ingång och uteplats. Ni som bor där har varsitt sovrum och delar på kök och badrum/tvättstuga. Rummen är möblerade och har varsitt eget handfat.

Rummet är 22 kvm, och kostar 6500 kr/månad. 160 cm bred säng, köksbord, soff/bädd modul, TV, klädhängare, 3 st förvaringsskåp, handfat.

Värme, vatten, el och internet ingår.

Köket är fullt utrustat med spis, ugn, mikro, kyl, frys, porslin och köksbord. I badrummet finns toalett, dusch, tvätt och torkmaskin.

Vi söker skötsamma personer som är rökfria.

Vid intresse skicka meddelande med en kort presentation av dig, samt mail och telefonnummer.

När du klickar på knappen 'Kontakta uthyrare nu' hänvisar vi till en sida utanför Bostadshub.se. Vi samlar alla studentlägenheter / högskolor i Sverige för att ge dig en överblick och spara tid i din bostadssökning och när du vill kontakta en eller flera studentlägenheter / högskolor länkar vi till det specifika studenthemmet / högskolans ansökningswebbplats där du kan hitta mer information och ansöka direkt. Många av studenthemmen har lediga bostäder nu och här, och andra har en väntelista eller så behöver du skriva en motiverad ansökan som kommer beaktas nästa gång det finns en ledig bostad.

Referensnummer 1241376