Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Lyxigt hus uthyres Stordalsvägen 3

Bostadstyp Hus
Storlek 220 m2
Antal rum 7
Hyra 25 000 kr.

Lyxigt hus uthyres


Lev lyxigt på landet!

Modernt renoverad arkitektritad funkisvilla uthyres! Huset är ett suterränghus i två våningar om 110kvm vardera.

Entrévåning:

Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Öppen och rymlig planlösning med oslagbar panoramautsikt året om. Orginalköket i jakaranda gör det unikt av sitt slag med moderna vitvaror och köksmaskiner. Sällskapsytor och matplats i ett. Påkostad hifi-anläggning förvandlar musiken till levande konserter. Två skjutdörrspartier i glas ut mot den rymliga altanen i väst. Nyrenoverad gästtoalett i marmor ger ett lyxigt intryck. Stort master bedroom som har en walk in closet och eget nyrenoverat badrum med golvvärme. Det finns även ytterligare ett sovrum med två bäddar och utsikt i söderläge.

Nedervåning:

Loungen på nedervåningen har en stor inglasad öppen spis som värmer gott om mysiga höst- och vinterkvällar. Ett hemmagym med fria vikter, boxningssäck och ytterligare utrustning gör träningen fulländad. Hemmabio med Dolby Atmos ljud och 104 tums projektorduk gör film-, fotbolls-, och tv-spelskvällar så ultimata de bara kan bli. Gästrummet på nedervåningen har egen entré och är avskilt från övriga huset, vilket gör rummet optimalt för tonåringar eller tillfälliga övernattningsgäster. Matkällaren kan användas som ett välbehövligt förråd, så väl för matlagring som för lätt kylning av dryck.

I huset ingår även tvättrum med gott om plats för att hänga tvätt. Det finns även ett garage med plats för en bil och diverse användbara verktyg för hus och trädgård.

Tomt:

Stor gräsmatta på ca.2100kvm, med ett växthus (6kvm), odlingsland och möjlighet att utöka om man önskar det. Robotgräsklipparen frigör mer tid, till andra intressen. Det finns två stora altaner, en i väst- och en söderläge, där även spabadet är placerat.

Area: 110 + 110 (inkl. garage och biarea)

Antal sovrum: 3 st (6 bäddar med plats för fler)

Uppvärmning: Luft/vattenvärmepump

Hyra: 20.000kr/mån exkl värme och el

Tillträde: Enligt överenskommelse. Snabbt tillträde prioriteras.

Krav på hyresgästen: Referenser och 2 mån deposition

Avstånd (min med bil)

Mindre mataffär: 2min

Större matbutik: 10min

Skola/förskola: 4min

Högstadie: 10min

Gymnasie: 13min

Skene: 10min

Kinna: 15min

E6 Fjärås: 25min

Gbg (Kallebäck): 35min

Landvetter flygplats: 25min

Kba: 30min

Varberg: 45min

Borås: 35min

För mer information och visning kontakta Anton eller Viktoria

Referensnummer 656840