Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Mälarnära huvudbyggnad uthyres Klahammar 64596 Stallarholmen

Bostadstyp Hus
Storlek 320 m2
Antal rum 8
Hyra 26 000 kr.

Mälarnära huvudbyggnad uthyres


En timmes bilresa till centrala Stockholm eller ca 20min till Svealandsbanan ligger Klahammar med vacker sjöutsikt över Mälaren, ca 3km utanför Stallarholmen.
Nu hyrs del av/eller hela Corps de logi ut. Bostaden är uppdelad i 2 boenden. På plan 1 är det en lägenhet på ca80kvm 3rok som ska hyras ut, passar även bra till kontorsverksamhet.
På plan 2 (entréplan) kök med öppen spis, Matsal, Salong med kakelugn och balkong utanför, 2 vardagsrum varav 1 med braskamin, hall till huvudentré med öppen spis, 1st gästtoalett och 1st toa, dusch, klädvård.
På plan 3 kommer ni upp i en stor hall/allrum samt 4st sovrum, ett sovrum i vartdera hörnet på huset. En toalett mellan 2 sovrum och en toalett/dusch mellan 2 sovrum
Bostaden har fiber installerat. Bostaden uthyres varm då den är inkopplad på fjärrvärme. El tillkommer. Gräsmatta och trädgård kommer att skötas av hyresvärden. Kommunalt vatten, avlopp och sophämtning ingår i hyran.
På gården finns en badplats för gårdens hyresgäster. Vid badplatsen finns en vedeldad bastu som man kan låna samt eventuellt möjlighet till båtplats. Beroende på personkemi finns eventuellt möjligheter att ingå i gårdens jaktlag.
Mycket goda referenser erfordras, samt god och stabil ekonomi.
Skicka meddelande till [HIDDEN] för kontakt och mer information.

Referensnummer 1062029