Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja
Property thumbnail placeholder

Hyr ett 2-rums lägenhet på 68 m² i Borås - Hässleholmen Marklandsgatan 15 Borås - Hässleholmen sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 68 m2
Antal rum 2
Hyra 8 193 kr.

Marklandsgatan 15


Visning

Är du intresserad av en visning?   Vi erbjuder även visning kvällar och helger   Anmäl dig här  




Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss.  Första året bjuder vi på 1 500kr i månaden och andra året bjuder vi på 750kr i månaden. Ordinarie hyra är 9 693kr/mån! Välkommen till en hörnlägenhet med 2 rum och kök på 68 kvadratmeter! Lägenheten renoverades våren 2020 och har bekvämligheter för att underlätta din vardag. Här får du in härligt dagsljus från tre väderstreck och balkongen på kortsidan. Köket har diskmaskin, inbyggnadsmicro samt plats för matgrupp. Badrummet är helkaklat med dusch, härlig golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare. Det är genomgående parkettgolv i hela lägenheten och vitmålade väggar i alla rum. Lägenheten ligger på våning 1 av 3, en trappa upp. Inflyttning kan justeras efter överenskommelse.
På Marklandsgatan finns lekplats för barnen att leka på och även fina naturområden. Här bor du nära både förskola, skola, mataffär och det nyrenoverade Hässlehuset som bland annat inrymmer bibliotek, fritidsgård och medborgarservice.  Bussar till centrum avgår med täta mellanrum och du som pendlar har endast ett par minuter tills du är ute på RV40.
Den angivna hyran är enligt 2024 årshyresnivå.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!



Information

Balkong Diskmaskin Elektroniskt passagesystem Förråd I källaren Hel kyl & frys rostfri Kabel-tv basutbud ingår Säkerhetsdörr Tvättpelare och gemensam tvättstuga Vatten Ingår Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Referensnummer 1755096