Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 3-rums lägenhet på 51 m² i Borås - Hässleholmen Marklandsgatan 33 Borås - Hässleholmen sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 51 m2
Antal rum 3
Hyra 7 257 kr.

Marklandsgatan 33


Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året får du 1500kr/mån i rabatt och andra året får du 750kr/mån i rabatt. Ordinarie hyra är 8757kr/mån! 
Välkommen till denna praktiskt planerade 3:a med uteplats i ett familjevänligt område. Lägenheten är snygg, bekväm och fräsch med närhet till allt du behöver! Denna lägenhet genomgick en renovering under våren 2020. Badrummet är helkaklat med snygga duschglasväggar, handdukstork och komfortvärme i både golvet och hallen. Dessutom finns en gemensam tvättstuga för din bekvämlighet. Köket, utrustat från HTH, har moderna och rostfria vitvaror, inklusive inbyggd mikro och ugn samt en praktisk diskmaskin.
Lägenheten har vitmålade väggar och genomgående ekparkettgolv . Förvaringsmöjligheter finns i form av garderob och klädkammare. Dessutom ingår både vatten och värme i hyran. 
 

 
Varmt välkommen med din intresseanmälan!


 


Information

Diskmaskin Rostfri Eget elabonnemang Elektriskt komfortvärme i hall och badrum Elektroniskt passagesystem Förråd I källaren Garderober Hel kyl & frys rostfri Helkaklat badrum med duschglasväggar och elektronisk handdukstork Inbyggnadsmicro Keramikhäll med inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro Kök med rostfria vitvaror Kök med rostfria vitvaror, dm och spiskåpa Nytt modernt kök och helkaklat badrum Parkettgolv i ek, genomgående i lägenheten Säkerhetsdörr Tvättpelare och gemensam tvättstuga Uteplats Vatten Ingår Vitmålade väggar i alla rum Värme inkluderad i hyra Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Referensnummer 1615647