Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 1-rums lägenhet på 36 m² i Borås - Hässleholmen Marklandsgatan 39 Borås - Hässleholmen sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 36 m2
Antal rum 1
Hyra 5 329 kr.

Marklandsgatan 39


Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året får du 1000kr/mån i rabatt och andra året får du 500kr/mån i rabatt.  Ordinarie hyra är 6329kr/mån!
 
Renoverad och välplanerad lägenhet om ett rum och kök. Närhet till service och med buss tar du dig till centrala Borås på några minuter. Köket är utrustat med hällspis, varmluftsugn och diskmaskin. I badrummet finns tvättmaskin, duschhörna i glas, handdukstork och komfortgolvvärme. Lägenheten har en härlig stensatt uteplats som du når från köket.
 
Varmt välkommen med din intresseanmälan!




Information

Diskmaskin Rostfri Eget elabonnemang Elektrisk komfortvärme i badrumsgolv Elektroniskt passagesystem Förråd I källaren Garderober Glaskeramikhäll Rostfri med varmluftsugn Helkaklat badrum med duschglasväggar och elektronisk handdukstork Kombinerad kyl/frys Kök med rostfria vitvaror Kök med rostfria vitvaror, dm och fläkt Nya Köksluckor Laminat/Fanér Parkettgolv i ek, genomgående i lägenheten Spotlights Kök Säkerhetsdörr Tvättmaskin och gemensam tvättstuga Uteplats Vatten Ingår Vitmålade väggar i alla rum Värme inkluderad i hyra Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Referensnummer 1618168