Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 1-rums lägenhet på 36 m² i Borås - Hässleholmen Marklandsgatan 65 Borås - Hässleholmen sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 36 m2
Antal rum 1
Hyra 5 267 kr.

Marklandsgatan 65


Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året får du 1 000kr/mån i rabatt och andra året får du 500kr/mån i rabatt.  Ordinarie hyra är 6 267kr/mån!
Välkommen till en välplanerad lägenhet med 1 rum och kök i Borås! Lägenheten renoverades 2022. Köket utrustat med bland annat diskmaskin och inbyggnadsmikro. Från köket når du även lägenhetens fina balkong. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin och tillgång till den gemensamma tvättstugan. Lägenheten erbjuder bra förvaringsutrymmen i form av garderober i hallen. 
Finns möjlighet till tidigare inflytt. I bostadsområdet på Marklandsgatan finns lekplats för barnen att leka på och även fina naturområden. Här bor du nära både förskola, skola, mataffär och det nyrenoverade Hässlehuset som bland annat inrymmer bibliotek, fritidsgård och medborgarservice.  Bussar till centrum avgår med täta mellanrum och du som pendlar har endast ett par minuter tills du är ute på RV40.
Den angivna hyran är enligt 2024 årshyresnivå.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!




Information

Eget elabonnemang Elektroniskt passagesystem Säkerhetsdörr Tvättmaskin och gemensam tvättstuga Uteplats Vatten Ingår Värme inkluderad i hyra Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Referensnummer 1676862