Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 2-rums lägenhet på 65 m² i Eskilstuna - Nyfors Nyforsgatan 13 Eskilstuna - Nyfors sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 65 m2
Antal rum 2
Hyra 7 472 kr.

Nyforsgatan 13


Välkommen till denna trevliga 2 rum och kök med balkong.
För dig som är ny kund erbjuder vi just nu en hyresrabatt på 1500 kronor i månaden under första året och 750 kronor i månaden under andra året. Därefter gäller ordinariehyra vilket i dagsläget är 8972 kronor/månaden (avser 2024 års hyresnivå). 
Här bor du i en trivsam lägenhet med bra standard, lägenheten är utrustad med bekvämligheter och moderna detaljer. Det finns gott om förvaringsmöjligeter i form av klädkammare. Den trevliga balkongen nås från sovrummet. Lägenheten renoverades 2020 och är belägen på våning 1 av 10. 
Nyfors är ett charmigt och livfullt område med en perfekt balans mellan stadsliv och naturupplevelser. Här finns vackra promenadstråk längs med Eskilstunaån, mysiga caféer och restauranger samt en mångfald av butiker. Med närhet till både centrum, tågstation, Mälardalens högskola och grönområden är Nyfors ett perfekt val för dig som söker en livsstil med allt inom räckhåll.
Finns möjlighet till tidigare inflyttning.




Information

Balkong Diskmaskin Eget elabonnemang Elektroniskt passagesystem Förråd i anslutande byggnad Garderober och klädkammare Golvvärme Badrum Helkaklat badrum med duschglasväggar och elektronisk handdukstork Hiss Inbyggnadsmicro Individuell debitering av varm- och kallvatten Kombinerad kyl/frys Kök med rostfria vitvaror Parkettgolv i hela lägenheten Säkerhetsdörr Tvättpelare och gemensam tvättstuga

Referensnummer 1615630