Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 3-rums lägenhet på 84 m² i Eskilstuna - Råbergstorp Rådmansgatan 3 C Eskilstuna - Råbergstorp sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 84 m2
Antal rum 3
Hyra 8 840 kr.

Rådmansgatan 3 C


Visning

Torsdag 23e maj kl Anmäl till visning här




Vänligen anmäl dig via länken ovan för att boka in dig på visningen.
Välkommen till denna trivsamma 3 rum och kök på 83,5 kvm!
För dig som är ny kund erbjuder vi just nu en hyresrabatt på 2000 kronor i månaden under första året och 1000 kronor i månaden under andra året. Därefter gäller ordinariehyra vilket i dagsläget är 10 840/månaden (avser 2024 års hyresnivå).
Lägenheten är utrustad med bevkämligheter och renoverad i en modern stil. Genom köket når du den trevliga balkongen och lägenheten har ett härligt ljusinsläpp med fönster i två vädersträck. Lägenheten renoverades 2019 och ligger på våning 4 av 4.
Råbergstorp är ett perfekt område för dig som längtar efter lugnet och närheten till naturen men vill ha ett stadsnära boende! Här bor du i en fridfull miljö med stora grönområden att utforska och härliga promenadvägar att njuta av. I området finns det livsmedelsbutik, skola, förskola och bra bussförbindelser. Du är bara en kort färd från Eskilstunas stadspuls och alla dess bekvämligheter.
Finns möjlighet till tidigare inflyttning!




Information

Badrum Helkaklat Badrum med glasduschväggar och elektrisk handdukstork Balkong Diskmaskin Elektrisk komfortvärme i badrumsgolv Elektroniskt passagesystem Förråd I källaren Hel kyl hel frys Keramikhäll Klädkammare Kök med rostfria vitvaror, dm och spiskåpa Parkettgolv i hela lägenheten Säkerhetsdörr Tvättmaskin och Torktumlare Varmluftsugn Vitmålade väggar i alla rum Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Referensnummer 1621380