Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Rum i lägenhet vid universitetet. Professorsslingan 33

Bostadstyp Rum
Storlek 10 m2
Antal rum 1
Hyra 3 300 kr.

Rum i lägenhet vid universitetet.


Vår roomie har flyttat ut och vi letar nu efter någon som vill ta över. Lägenheten ligger uppe på Lappkärsberget, precis vid Stockholms Universitet, 25 min från TC med tunnelbana, 20 min från Odenplan med buss. Finns även en strand och natur rakt utanför dörren, samt gångavstånd på typ 3 minuter till ICA.

Du får gärna flytta in omgående, rummet står tomt just nu. Rummet du hyr är omöblerat men resten av lägenheten är mer eller mindre (ofrivilligt spartanskt) möblerad. Lägenheten är 75m² och rummet är typ 10m². Du har givetvis tillgång till alla gemensamma utrymmen, dvs kök, badrum, vardagsrum och till och med en halv walk-in closet. Hund är välkommen så länge den är rumsren och relativt tyst. I hyran ingår el, värme och internet. Vid inflyttning betalas den första hyran plus två månadshyror i deposition. Hyran betalas sedan månadsvis, senast den 25:e varje månad. Vi upprättar såklart ett vanligt hyreskontrakt för inneboende.

Vi är två 30-åriga gubbar som bor här just nu, vi är rätt nördiga och sitter mest vid våra datorer. Vi ställer inga större krav på vem du är, du kan vara yngre, äldre, tjej eller kille, så länge vi gillar dig som person så är det lugnt. Vi kan diskutera detaljerna vidare vid kontakt, som exempel så delar vi just nu på matlagning och du får gärna delta men det är inte heller ett krav. Givetvis behöver du dock ha en stabil inkomst. Hör av dig och berätta vem du är och hur länge du vill hyra rummet så hör vi av oss (förväntar mig en hel del svar så kan inte lova att alla får ett svar alls.)

Referensnummer 828313