Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

RUM i natursköna, centrala Björkekärr Splintvedsgatan, 41675 Göteborg

Bostadstyp Rum
Storlek 10 m2
Antal rum 1
Hyra 4 700 kr.

RUM i natursköna, centrala Björkekärr


Från och med september blir ett av två uthyrningsrumlediga i mitt mysiga hus, med del i kök, matrum och badrum. Rummen uthyres till studerande eller pendlare.
Rummen ligger på andra våningen och har utsikt mot trädgården och är möblerade med säng, skrivbord, bokhylla, byrå och garderob.
Utanför rummet finns en liten hall med egen TV/myshörna.
Tillgång till tvättstuga en dag i veckan.
Huset är rymligt, män då vi ändå lever rätt nära inpå varandra, sätter vi stor vikt vid ärlighet, ordentlighet och respekt.
Huset har en jättegullig trädgård och ligger på en lugn gata, 5-10 minuter från Östra sjukhuset, skogen, Delsjöområdet -friluftsområdet med motionsspår, badsjö Härlanda Tjärn och Skatås med div. friluftsaktiviteter samt gym.
Det är bara 1 minut till mataffär och busshållplats, där går buss 17, som tar dig till Centralstationen/Nordstan på 15 minuter, med bara 5 min mellan avgångarna i högtrafik, samt nattrafik på helger.
Det tar 30- 35 min till de flesta ställen runt centrum som Chalmers, Valand, Avenyn, Handels, Lindholmen, Sahlgrenska sjukhuset och Linnéplatsen.
Det är cykelavstånd till centrum runt 15 - 30 min, lite beroende på vart man ska.
Hyra: 4 700 kr. Hushållsel till en kostnad på ca 200 kr/mån, beroende på förbrukning.
Deposition på 1000 kr (om ngt går sönder) samt två extra månadsbetalningar vid tillträdet.

För bådas trygghet skriver vi kontrakt med två månaders uppsägningstid.
Välkommen med din intresseanmälan om detta verkar intressant, och berätta lite mer om dig, själv och hur länge du i nuläget tänker hyra.

Referensnummer 864253