Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja
Property thumbnail placeholder

Hyr ett 2-rums lägenhet på 56 m² i Helsingborg Sämskmakaregatan 2 A , Eneborg56 m²,HelsingborgSämskmakaregatan 2 AEneborg4204-000210022 rum och kök56 m²1 av 58201kr19401984Hiss från en halvtrappa upp

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 56 m2
Antal rum 2
Hyra 8 201 kr.

Sämskmakaregatan 2 A


Du har möjlighet att välja inflyttning omgående till och med annonsens inflyttningsdatum.Hela lägenheten genomgick en helrenovering september 2017.Köksinredningen går i vitt, spishäll, inbyggnadsugn, nya bänkskivor och vitt kakel ovanför diskbänken. Rostfria energisnåla vitvaror. Diskmaskin finns.Lägenheten har ett vackert ekparkettgolv genomgående i hela lägenheten förutom en liten ruta med grått klinkergolv i hall. Väggar, tak och snickerier är vitmålat.Badrummet har helkaklade väggar i vitt och grå klinker på golvet. Duschen med glasdörrar som kan vikas inåt när duschen inte används, vilket ger bättre golvyta. Notera att det inte går att installera tvättmaskin i badrummet pga säkerhetskrav. Lägenheten har säkerhetsdörr.SmartPark har hand om all uthyrning av Rikshems parkerings- och garageplatser.

I hyran ingår digital-TV med Allentes grundutbud med digitala TV-kanaler. Du behöver själv teckna det hos Open Universe, där du även tecknar bredbandsabonnemang som ej ingår i hyran. Hyran som framgår i annonsen är enligt 2024 års hyresnivå.


Balkong saknasDiskmaskinDuschvägg/-dörrarEnkelsidig lägenhetLägenhetsförråd finnsSäkerhetsdörrVarmhyra (värme ingår i hyran)

Rikshem reserverar sig mot eventuella fel eller avvikelser som kan förekomma i lägenhetsannonsen eller i planritningen.

Referensnummer 1670036