Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja
Property thumbnail placeholder

Hyr ett 3-rums lägenhet på 76 m² i Borås - Hässleholmen Solvarvsgatan 63 Borås - Hässleholmen sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 76 m2
Antal rum 3
Hyra 8 975 kr.

Solvarvsgatan 63


Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året får du 1 500kr/mån i rabatt och andra året får du 750kr/mån i rabatt.  Ordinarie hyra är 10 475kr i månaden. Varmt välkommen till en ljus lägenhet med 3 rum och kök på 75,5 kvadratmeter! Lägenheten renoverdes våren 2024 och har alla bekvämligheter för att göra din vardag enklare. I denna genomgående lägenheten får du ett fint ljusinsläpp från två väderstreck. Köket har diskmaskin, inbyggnadsmicro och plats för matgrupp. Badrummet är helkaklat med dusch, golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme finns även i hallen. Lägenheten ligger på våning 1 av 2, en trappa upp och erbjuder en fin balkong som nås via både vardagsrummet och ena sovrummet.
Här bor du med närhet till stadens utbud, omgivande grönområden och nära till naturen vilket skapar goda förutsättningar för ett trivsamt boende. Goda kommunikationer till Borås stadskärna, ett nät av cykelbanor till stadens alla hörn och kortare gångavstånd till flertalet mataffärer i närområdet. Smidig påfart till R 40 för dig som pendlar till Göteborg eller Jönköping.
Den angivna hyran är enligt 2024 årshyresnivå.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!



Information

Balkong Elektroniskt passagesystem Förråd I källaren Hel kyl & frys rostfri Kabel-tv basutbud ingår Säkerhetsdörr Tvättpelare och gemensam tvättstuga Vatten Ingår Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Referensnummer 1755098