Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja
Property thumbnail placeholder

Hyr ett 2-rums lägenhet på 69 m² i Borås - Hässleholmen Solvarvsgatan 65 A Borås - Hässleholmen sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 69 m2
Antal rum 2
Hyra 10 415 kr.

Solvarvsgatan 65 A


Visning

Är du intresserad av en visning?   Vi erbjuder även visning kvällar och helger   Anmäl dig här  




Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året får du 1 500kr/mån i rabatt och andra året får du 750kr/mån i rabatt.  Ordinarie hyra är 11 915kr i månaden.  Välkommen till en rymlig lägenhet med 2 rum och kök på 69 kvadratmeter! Lägenheten renoverades 2020 och utrustades med moderna bekvämligheter. Du välkomnas av en fin hall med golvvärme och förvaringsutrymme. Med den öppna planlösningen går köket och vardagsrummet ihop. I köket finns diskmaskin och inbyggnadsmicro.  Badrummet är helkaklat med golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten ligger i markplan och har en egen ingång och en fin uteplats.
Här bor du med närhet till stadens utbud, omgivande grönområden och nära till naturen vilket skapar goda förutsättningar för ett trivsamt boende. Goda kommunikationer till Borås stadskärna, ett nät av cykelbanor till stadens alla hörn och kortare gångavstånd till flertalet mataffärer i närområdet. Smidig påfart till R 40 för dig som pendlar till Göteborg eller Jönköping.
Den angivna hyran är enligt 2024 årshyresnivå.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!



Information

Diskmaskin Förråd i lägenhet Hel kyl hel frys Kabel-tv basutbud ingår Klädkammare Säkerhetsdörr och postfack Uteplats Vatten Ingår Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Referensnummer 1690285