Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 3-rums lägenhet på 66 m² i Borås - Hässleholmen Solvarvsgatan 95 Borås - Hässleholmen sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 66 m2
Antal rum 3
Hyra 8 004 kr.

Solvarvsgatan 95


Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året får du 1500kr/mån i rabatt och andra året får du 750kr/mån i rabatt.  Ordinarie hyra är 9 504kr/mån! 
Välkommen till denna praktiskt planerade 3:a med balkong i ett familjevänligt område. Denna lägenhet genomgick en renovering under våren 2020. Badrummet är helkaklat med snygga duschglasväggar, handdukstork och komfortvärme i både golvet och hallen. Dessutom finns en gemensam tvättstuga för din bekvämlighet. Köket är utrustat med moderna och rostfria vitvaror, inklusive inbyggd mikro och ugn samt en praktisk diskmaskin. Förvaringsmöjligheter finns i form av garderob och klädkammare. Dessutom ingår både vatten och värme i hyran. 
Finns möjlighet till tidigare inflytt.
Här bor du med goda förbindelser med kollektivtrafik till Borås stadskärna. Vårdcentral och flertalet mataffärer i närområdet samt smidig påfart till R40 för dig som pendlar till Göteborg eller Jönköping. Här finns närhet till stadens utbud, omgivande grönområden och nära till naturen vilket skapar goda förutsättningar för ett trivsamt boende. Hyran avser 2024års hyresnivå.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!




Information

Balkong Eget elabonnemang Elektroniskt passagesystem Förråd I källaren Hel kyl & frys rostfri Individuell debitering av varm- och kallvatten Säkerhetsdörr Tvättpelare och gemensam tvättstuga Värme inkluderad i hyra Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Referensnummer 1674257